Web Design

Web Design

Web Design

Web Design Brasov | Creare Site Prezentare | SEO  Solutii Web Profesionale

Daca iti doresti ca afacerea ta sa creasca intr-un mod constant atunci promovarea pe internet prin web design este esentiala! Pentru ca un site face cat o mie de cuvinte si de cele mai multe ori clientii judeca la prima impresie, noi ne-am propus ca impreuna cu voi sa ii lasam placut impresionati si sa le facem navigarea prin "sediul online" mai atractiva.

Realizam orice tip de site-uri web, pe orice platforma si cu un design atractiv. Site-ul web de prezentare poate fi realizat atat in html cat si pe platforme cunoscute precum: Joomla si Wordpress

Web Design

Va punem la dispozitie o serie larga de sabloane moderne, un sistem usor de administrat si navigat. Adaugati text, imagini si galerii de imagini, liste, forumuri, formulare, aplicatii si widget-uri. Urmariti performanta site-ului cu ajutorul statisticilor si cresteti-va site-ul cu fiecare luna si fiecare click.

Nu trebuie sa stiți limbaje de programare sau detalii tehnice complicate deoarece programatorii nostrii va vor ajuta pentru ca site-ul dumneavoastra sa arate asa cum visati dumneavoastra;

OPTIMIZARE SEO

 

Web Design

Web Design

 

Prin optimizarea SEO corecta la nivelul paginii, orice site poate atinge potentialul sau maxim de indexare in motoarele de cautare, crescandu-i traficul.

Servicii de design web si nu numai…

Oferim clientilor nostri pe langa serviciile de design web si grafic, dezvoltare web si optimizare SEO o serie de alte servicii conexe printre care se numara:

 

 

WEB

Instalare si configurare WordPress, Joomla sau alt CMS la cerere.

<3

Realizare si personalizare teme WordPress sau Joomla.

bug

Reparare buguri si erori la site-uri deja existente.

portare

Portare site-uri web pe platformele CMS WordPress sau Joomla.

integrare

Integrare scripturi sau functii in site-uri web existente.

SEO

Optimizare SEO pentru o indexare mai buna.

securitate

Imbunatarie securitate site.

redesign

Redesign site web.

Administrare Retele | Servere | Service Laptop | Reparatii Calculatoare
Consultanta IT | Mentenanta IT | Recuperare Date | Web Design

TOP